Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan


Specialister på print & service

 

Studentskyltar 2018

Välkommen med beställning från torsdag 19 April! (sista beställning 1 Juni).

Studentskylt i format 50x70cm!!

12 st olika mallar att välja emellan (se nedan!). Vi monterar er skylt på en förklistrad lättviktsskiva som fästs på en träpinne (150 cm).

 

 

Sista datum för beställning fredag 2 Juni.

 

Viktigast är val av bild..! Att tänka på.. är att huvudpersonen inte är allt för suddig eller väldigt liten på bilden.. Ta gärna med fler alternativ så kan vi hjälpas åt att välja!

En del önskar ett proffsigt ateljéfoto medan andra vill ha mer privata bilder från roliga episoder under uppväxten.. Vanligtvis är det pappersfoton som lämnas in och inte digitala bilder (vi kan ta emot digitala filer också såklart!)

 

Priser: En komplett skylt kostar 490:- (mall nr.1-12). I priset ingår inplastad färgutskrift monterad på en 5 mm lättsviktsskiva fastsatt på träpinne!
Större storlek på skylten och dubbelsidigt går fint att ordna! Även förstoring av bild för dig som vill göra egen skylt hemma! Vi har bara valt en storlek och mallar som "standard" men det är du som kund som avgör vad du vill ha!

 

I vår entré beställer ni er skylt och tittar på våra 12 olika mallar, samma mallar som ni ser längst ner på denna sida!! Skyltens storlek är 50x70 cm. Färgutskriften är utskriven med s.k UV-bläck,  därefter inplastad. Skylten är alltså skyddad vid eventuellt regn.

Bra om ni vet vilken klass er dotter/son går i!??

Senast publicerad: 180418 | Powered by SiteSmart